Kommende programmer

Udskriv Email

 

programmerpr

Ny musik eller ældre? A cappella eller med orkester?

Se det repertoire, vi har på plakaten eller i støbeskeen. 

Herunder noget om vores kommende projekter og koncerter. Du er velkommen til at henvende dig, hvis der er noget, der tiltaler dig. Vi er i øvrigt altid åbne for ønsker og forespørgelser på andet, end vi har omtalt på denne side.

Kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
 
Reformationen, Gade og nu
Et program især med værker fra 15- og 1600-tallet. Skøn musik af fx Johann Walter til tekst af Martin Luther - og af den senere Heinrich Schütz´ fra Geistliche Chormusik. Ligesom vi fejrer reformationens 500 års jubilæum hylder vi også den store danske komponist Niels W Gades 200 års fødselsdag i dette program. Desuden synger vi nyarrangerede 1500-tals-værker af Bo Gunge. 
 
 
KomVest
Spritnye værker af medlemmer af KomVest, (Vesterbro Komponistforening). Heriblandt en del uropførelser. Kompositioner af bl.a. Bjarke Moe, Morten Poulsen, Claudio Passilongo, Timothy Baxter, Ivan Høiberg og Per Drud Nielsen.

 

Julefred 

Jul 2017 - kormusik om fryd og fred med herlige og spændende arrangementer fra det store julerepertoire. Selvfølgelig synger vi også musik af jubilaren N.W. Gade, i anledning af reformationsåret med Martin Luthers tekst: Verleuih uns Frieden.

 
 
Senest opdateret: 17 maj 2017
Tilmeld dig vores nyhedsmail
Close Panel

Velkommen - Log ind