Sangere søges

Udskriv Email

Carmina ny sanger jan17lil

Kammerkoret CARMINA søger sangere
en 1. tenor
en 2. tenor
en 2. bas

 

 

Er du interesseret I at høre mere, kontakt venligst: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Carmina har eksisteret siden 1985 og består i dag af 20-24 sangere fra Københavns området.

Carmina synger hovedsageligt klassisk a cappella musik, der periodemæssigt strækker sig fra renæssancen og til vor tid med helt ny komponerede værker.

Sangernes egen personlige interesse for korsang giver rig mulighed for koret at udforske det mangfoldige a cappella repertoire, der findes i dag. Det er derfor naturligt for Carmina, at ville præsentere nutidige kompositioner, specielt fra hjemlandet, men også at præsentere ny udenlandsk musik for det danske publikum.

Kammerkoret Carmina ynder at byde på anderledes koroplevelser og har tidligere budt på koncerter i samarbejde med en astrofysiker og skildret renæssancen med idéen om kosmos og datidens musik.
Ligeledes optrådte Carmina sammen med skuespiller Morten Kirkskov ved ”Literature Festival in Copenhagen 2008” med oplæsning af og musik til digte af Jens August Schade. I 2013 optrådte koret med skuespiller Paul Hüttel i en litterær-musikalsk forestilling med tekster af Søren Kierkegaard. I 2016 ligeså med digteren Mette Moestrup.

 

Senest opdateret: 13 januar 2017
Tilmeld dig vores nyhedsmail
Close Panel

Velkommen - Log ind